Roxane van Iperen Zomergasten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Roxane van Iperen Zomergasten

‘Roxane van Iperen is één van de meest boeiende Zomergasten ooit’

|
|

Laatste update:

Vanavond was Roxane van Iperen te gast in Zomergasten. De schrijver maakte enorm veel indruk op bekend en onbekend Nederland. Wat heet: het was volgens de kijkers zelfs een van de meest boeiende Zomergasten ooit!

Wie is Roxane van Iperen?

Voordat we doorgaan met al die lovende reacties stellen we Roxane van Iperen graag even aan je voor. De schrijver bereikte met haar boek 't Hooge Nest in korte tijd zo'n 250.000 mensen! Haar boek werd niet alleen een bestseller, maar won ook verschillende prijzen en wordt al in elf landen vertaald. En daar blijft het niet bij: de filmrechten zijn in handen van Man Up, het productiebedrijf van Carice van Houten en Halina Reijn.

'Wat een onwijs goeie Zomergasten is dit'

De kijkers waren enorm te spreken over de Zomergasten-uitzending van vanavond. Van Iperen wordt door hen omschreven als “intelligent”, “veelzijdig” en bovenal “inspirerend”. Ook een flink aantal BN’ers is onder de indruk. We zien bijvoorbeeld Susan Smit, Claudia de Breij en de hierboven genoemde Carice van Houten hun lof delen op Twitter. Hieronder een greep uit de vele reacties:

Roxane van Iperen in Zomergasten

Heb je de uitzending met Van Iperen gemist? Vooruit: we zetten ook nog even een aantal fragmenten voor je op een rijtje.

Zomergasten is elke zondag te zien op NPO2. Benieuwd naar de volgende gasten? Hans Klok staat in ieder geval nog op het programma. Hij onthulde zijn deelname laatst bij Humberto. De overige gasten in dit seizoen van Zomergasten vind je hier.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder