Een derde seizoen van True Detective komt steeds dichterbij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Een derde seizoen van True Detective komt steeds dichterbij

Een derde seizoen van True Detective komt steeds dichterbij

|
|

Laatste update:

Er is hoop voor True Detective. Alhoewel er gevreesd werd voor het einde van de HBO-serie, schijnt er nu weer licht aan het einde van de tunnel.

Nic Pizzolatto

De eerste twee afleveringen van een eventueel derde seizoen kwamen al uit de pen van maker en schrijver Nic Pizzolatto. Nu heeft HBO hem gelinkt aan David Milch, die schreef voor de politieserie NYPD Blue, dit meldt Deadline. Hij zou Pizzolatto moeten gaan adviseren en hem bijstaan in het schrijfproces. In de zomer van 2016 liet HBO nog weten dat ze een andere schrijver dan Pizzolatto overwogen, omdat hij het toen te druk had.

Bekroonde serie

Maar Pizzolatto it is dus. Daar zullen ze bij HBO blij mee zijn, aangezien ze een jaar geledennaar buiten brachten dat ze bij de zender zeker openstaan voor een derde seizoen van de schrijver. Het eerste seizoen van True Detective uit 2014, met Matthew McConaughey, Woody Harrelson en Michelle Monaghan werd bejubeld. De serie haalde toen vijf Emmy Awards binnen plus vier Golden Globe-nominaties.

Seizoen 3

Het tweede seizoen uit 2015, met Colin Farrell, Vince Vaughn en Rachel McAdams viel volgens veel kijkers en critici flink tegen. Dit is echter geen reden om de show stop te zetten. Elk seizoen vertelt namelijk een compleet nieuw verhaal, met een nieuwe cast. Maar het zou natuurlijk wel leuk zijn als er een beetje schot in de zaak komt. We wachten het af.

Lees verder