Edsilia Rombley

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Edsilia Rombley

Edsilia Rombley: ‘Ik zweet nu al voor Songfestival’

|
|

Laatste update:

Edsilia Rombley wil nog niet nadenken over een eventuele openingsact tijdens het Songfestival, maar heeft al wel helemaal in gedachte hoe de invulling van de presentatie zou moeten worden.

Edsilia Rombley sprak vanmorgen met Gerard Ekdom (Ekdom in de Morgen) over haar presentatierol, die ze deelt met Jan Smit en Chantal Janzen, tijdens het komende Songfestival. "En zit er nog een openingsact in?" vroeg Gerard zich af. "Jullie kunnen allemaal zingen." Edsilia wil daar nog niets van weten. ''We kunnen het alle drie, dus als het gebeurt, is het leuk. Maar dat is niet bekend bij ons. Ik zweet er nu al voor. Ik ben vreselijk nerveus, nu al. Laat me alsjeblieft focussen op het presenteren.''

Greenroom

De nieuwbakken presentatrice, die samen met haar collega's niet lang hoefde te wachten op commentaar, heeft echter wel een idee waar ze de drie avonden wil doorbrengen. ''Het liefst zit ik in de greenroom en nergens anders", zegt ze lachend tegen Gerard Ekdom. "Ik denk dat we allemaal in de greenroom moeten om in dezelfde vibe te zitten. Maar ik denk dat Chantal de puntentelling wel wat meer op zich neemt. Met vertragingen, dan moet je wel goed weten hoe je daar mee omgaat."

Lees verder