'Echte Meisjes in de Jungle-reünie geëscaleerd'

Echte Meisjes in de Jungle (lees hier onze recensie) is bijna afgelopen en hoewel de finale nog moet worden uitgezonden, weten we al wel dat de reünie er eentje wordt die niet rustig gaat verlopen.

Door Noah de Bruijn
Annebel Visscher

Nu ze uit het programma ligt, heeft ex-deelnemer Annebel Visscher alle tijd om terug te blikken op het huidige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle en vertelt ze in een interview met de website Grazia over haar ervaringen met het programma.

Haar deelname

‘’Ik ben mezelf wel echt tegengekomen daar’’, vertelt Annebel. “Vroeger was ik best terror, maar op een gegeven moment ben ik best wel rustig geworden. Ik ben eigenlijk best wel zachtaardig en lief. Dan proberen ze wel over je heen te lopen. Ik heb daar niet echt super veel van me afgebeten denk ik, ik mag soms wel wat harder zijn.’’

De reünie

Ondanks haar uitschakeling was het niet haar laatste optreden in het programma. Binnenkort verschijnt er ook een zekere reünie op Videoland. Daar zegt ze het volgende over: “Ik ging er met de instelling heen dat als Michella en Louisa normaal tegen mij zouden doen, dat we het misschien wel konden bijleggen. Het is nu een half jaar geleden dat we in de jungle zijn geweest, dus dan denk ik: waarom moeten we nog drama maken?”

Uit de hand gelopen

Tijdens de reünie is Annebel er niet uitgekomen met de andere deelneemsters, wat zorgde voor de nodige drama. “Tijdens de reünie is het dan wel weer een beetje geëscaleerd. Zij zien bepaalde dingen gewoon echt op hun eigen manier en dat vind ik wel lastig. Helaas zijn we er ook niet uitgekomen. Ik had het graag anders gezien.’’

De reünie van Echte meisjes in de Jungle is 27 februari te zien op Videoland.