‘Echte’ Lorraine Warren uit The Conjuring-films overleden

Veronica Superguide logo
‘Echte’ Lorraine Warren uit The Conjuring-films overleden

‘Echte’ Lorraine Warren uit The Conjuring-films overleden

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Paranormaal icoon Lorraine Warren is gisteren op 92-jarige leeftijd overleden. We mogen toch wel zeggen dat de hele totstandkoming van de Conjuring-filmfranchise aan haar te danken is!

Samen met haar man Ed (die in 2006 overleed) onderzocht ze mysterieuze en paranormale zaken. Actrice Vera Farmiga speelt Lorraine sinds 2013 (in de allereerste Conjuring-film) en keert dit jaar nog terug voor Annabelle Comes Home én later uiteraard voor The Conjuring 3.

“Ze is nu bij Ed”

Kleinzoon Chris McKinnel maakte het trieste nieuws vandaag bekend op Facebook. “Ze heeft ons in stilte en vrede verlaten om bij Ed te zijn”, schrijft hij bij een aantal foto’s van zijn wereldberoemde oma.

Iconen

Ed en Lorraine Warren waren (en zijn nog steeds) iconen in de wereld van het occulte. De Conjuring-filmfranchise haalde zeker het grootste gedeelte van zijn verhaallijnen uit de spannende zaken van Ed en Lorraine. Denk aan de Amityville Hauntings, de Enfield Poltergeist-zaak én uiteraard horrorpop Annabelle.

The Curse Of La Llorona

Recent kwamen we er nog achter dat de nieuwe horrorfilm The Curse Of La Llorona (draait momenteel in de bios) óók bij de Conjuring-franchise hoort. Eén belangrijk personage verbindt alles met elkaar.

The Conjuring 3 draait helaas pas vanaf 11 september 2020 in de bioscopen!

Lees verder