Early Man: hier mogen we veel van verwachten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Early Man: hier mogen we veel van verwachten

Early Man: hier mogen we veel van verwachten

|
|

Laatste update:

Animatiestudio Aardman Animations heeft tot nu toe alleen maar kaskrakers geproduceerd. Reden genoeg om deze eerste beelden van Early Man te kijken!

Aardman Animations

De erelijst van Aardman Animations is bijzonder indrukwekkend. De studio produceerde tot nu toe zes animatiefilms, die allemaal (dikke) winst maakten en het stuk voor stuk (erg) goed deden bij publiek en critici. Je hebt er ongetwijfeld minstens een paar van gezien: Chicken Little, Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit, Flushed Away, Arthur Christmas, The Pirates! In an Adventure with Scientists! en Shaun the Sheep.

Early Man

De animatiestudio staat vooral bekend om het werken met "claymotion", een vorm van stop-motion met gebruik van klei. Ook voor hun aanstaande film Early Man is daar weer voor gekozen. Het gaat ook deze keer weer om een komedie, over een stel onhandige oermensen die hun woonplek moeten verdedigen tegen een vijandige stam.

Naast het bijna gegarandeerde succes van de studio is ook de cast om van te watertanden: wat denk je van Eddie Redmayne (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Maisie Williams (Game of Thrones), Tom Hiddleston (The Avengers) en Richard Ayoade (The IT Crowd)? Early Man gaat in januari 2018 in Engeland in première, en zal dus rond die tijd ook wel in de Nederlandse bioscopen te bewonderen zijn. Hou deze in de gaten!

Lees verder