Dwayne Johnson, Jack Reacher, Tom Cruise

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson, Jack Reacher, Tom Cruise

Ka-ching! Dwayne 'The Rock' Johnson best betaalde acteur dit jaar

|
|

Laatste update:

Dwayne 'The Rock' Johnson heeft 12 lekkere maanden achter de rug. Niet alleen stapte de acteur eerder deze week stiekem in het huwelijksbootje, nu blijkt hij ook de best betaalde acteur van het jaar te zijn!

Dwayne Johnson verdiende 89,4 miljoen dollar

Forbes rekende uit dat Dwayne 'The Rock' Johnson tussen juni 2018 en juni 2019 89,4 miljoen dollar binnen harkte! Daarmee is hij de best betaalde acteur van het jaar. Vorig jaar deed de Fast and Furious-acteur het ook al lekker, alhoewel hij toen nog voorbij werd gestreefd door George Clooney. Dit jaar stoot hij Clooney echter met gemak van de troon! Johnson zag zijn bankrekening groeien dankzij Hobbs & Shaw en Jumanji: The Next Level, die later dit jaar in de bioscoop draait. Het zijn echter niet alleen films de zijn vermogen spekken. Ook klussen buiten het acteren om werden meegeteld in het onderzoek van Forbes. Zo verdiende The Rock ook goed aan een samenwerking met Under Armour.

Chris Hemsworth en Robert Downey jr. verdienen goed

Zullen we het lijstje met best verdienende acteurs meteen maar effe helemaal afmaken? Dwayne steekt met kop en schouders boven zijn collega's uit. Chris Hemsworth is met een inkomen van 76,4 miljoen dollar goed voor de tweede plek. Op nummer drie vinden we mede-Avenger Robert Downey jr., die met 66 miljoen dollar toch ook lekker schuift. De eerder genoemde George Clooney ontbreekt nu in de top tien. Als je je afvraagt waar alle vrouwen zijn, dan nodigen we je uit om vrijdag weer even langs te komen op Superguide. Dan wordt namelijk de lijst met best betaalde actrices gepubliceerd. Vorig jaar voerde Scarlett Johansson de lijst aan met 40,5 miljoen dollar.

Lees verder