Dwayne Johnson en Gal Gadot samen in actiekomedie

Veronica Superguide logo
Dwayne Johnson en Gal Gadot samen in actiekomedie

Dwayne Johnson en Gal Gadot samen in actiekomedie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gal Gadot wordt de vrouwelijke tegenspeelster van Dwayne Johnson in zijn nieuwe film Red Notice. Deze actiekomedie vertelt over een Interpol-agent die ’s werelds meest gezochte kunstdief opspoort.

Het is natuurlijk bepaald niet de eerste keer dat de Samoaanse spierenbundel en de Israëlische schone samen in een film te zien zijn, want ze zaten ook al in The Fast & The Furious delen 5 & 6 (officieel waren ze ook allebei nog te zien in deel 7, maar Gadot kwam hierin alleen heel eventjes in flashbacks voorbij). Dit bijbehorende plaatje is dan ook van de opnames van deel zes van de racefilm-reeks. Gadot is in de tussentijd wel een véél grotere naam geworden dankzij het succes van Wonder Woman. Johnson is sindsdien uitgegroeid tot misschien wel de grootste box office ster ter wereld.

Van 1,63 Meter naar 1000 meter

Regie van de film is in handen van Rawson Marshall Thurber, die al vaker met The Rock heeft gewerkt. Zo regisseerde hij de actiekomedie Central Intelligence, waarin Johnson te zien is samen met de 163 centimeter kleine Kevin Hart. Ook maakte Thurber het binnenkort te verschijnen Skyscraper, waarin The Rock juist het scherm deelt met een 1000 meter hoge wolkenkrabber. Thurber wilde zo graag Gadot in de film casten, dat hij naar Londen is gevlogen om haar te overtuigen. De actrice is daar momenteel bezig met de opnames van Wonder Woman 2.

Dwayne Johnson en Gal Gadot samen in actiekomedie

Grote gage

Johnson zou voor Red Notice maar liefst 22 miljoen dollar krijgen, wat zijn hoogste gage tot nu toe zou zijn. Opnames moeten ergens in 2019 van start gaan en Red Notice moet één van de grote zomerklappers worden als de film op 12 juni 2020 uitkomt.

Lees verder