Dustin Diamond uit Saved by the Bell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dustin Diamond uit Saved by the Bell

Saved By The Bell-makers overwogen Dustin Diamond terug te brengen in reboot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De makers van de Saved By The Bell-reboot en Dustin Diamond voerden tot voor kort nog gesprekken over een mogelijke terugkeer van Dustins personage Screech voor het tweede seizoen van de reboot-serie.

Dat heeft Dustins management bekendgemaakt aan TMZ. Het nieuws komt dagen na het overlijden van Dustin, die aan een ernstige vorm van longkanker leed. "His rep tells us they were in talks with producers in November 2020 about possibly reviving some Screech storylines for future episodes", aldus TMZ.

Dustin in Saved By The Bell seizoen 2

In de Saved By The Bell-reboot van NBC's streamingdienst Peacock keerden alle originele tienersterren terug, behalve Dustin. Screech' afwezigheid werd wel uitgelegd door te zeggen dat hij op The International Space Station woonde, samen met een reboot. De makers dachten er dus serieus over na om Screech ook daadwerkelijk terug te brengen voor het tweede seizoen. Hoe ver de gesprekken waren gevorderd, weten we niet.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Kevin de robot

Voor zijn dood werkte Dustin aan een nieuwe versie van Kevin de robot, de A.I.-creatie van Screech uit de OG-serie. Die wilde hij nieuw leven inblazen samen met een verzekeringsmaatschappij waar hij al vaker commercials mee maakte. Zijn vriend Dan Block - die bij dit bedrijf werkt - zegt tegen TMZ dat de robot volgende week klaar is. En hij gaat 'm aanbieden aan de makers van de SBTB-reboot. Dus... misschien komt Screech toch nog een soort van terug in de show!

Lees verder