Zanger Dries Roelvink over Songfestival-deelname 2022

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zanger Dries Roelvink over Songfestival-deelname 2022

Dries Roelvink geeft Songfestival 2022 niet op

|
|

Laatste update:

Dries Roelvink houdt de moed er lekker in! De zanger zegt dat hij druk bezig is met zijn inzending voor het komende Eurovisiesongfestival en neemt de potentiële deelname bloedserieus.

De man met het gele zwembroekje straalt op Twitter van de positiviteit. “Mijn inzending voor het Songfestival 2022 wordt angstig mooi..!” vertelde Dries gisteravond. “Rond 1 augustus lever ik hem in bij de selectiecommissie.

Win het weekend van je dromen!

‘Ik gun het je’

De muziek van Dries … daar moet je van houden. Ook al lijkt het Twitterpubliek vooral een goed gevoel te hebben over deze aankomende inzending voor het liedjesfestijn. “Ik gun het je!” maar ook “Laten we de stijgende lijn van de laatste jaren nou juist volhouden…

Wie niet waagt …

Dries is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze. Toch snappen we heel goed dat ‘ie probeert te winnen. Wie wil nou niet ABBA, Duncan Laurence en de Italiaanse rockband Måneskin achterna? Sinds ‘snuifgate’ hebben ze zich goed herpakt en voeren ze de hitlijsten flink aan. Ook hebben we nog geen enkele andere artiest gehoord over een Nederlandse vertegenwoordiging. Davina Michelle wordt het sowieso niet. Dus, Dries, wie niet waagt, die niet wint!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder