Bridget Maasland in De Zwakste Schakel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bridget Maasland in De Zwakste Schakel

Weer dramatische kijkcijfers voor Bridget Maasland

|
|

Laatste update:

We hebben allemaal niet de beste zomer ooit, maar die van Bridget Maasland valt echt helemaal in het water. Eerst werd de Instagram-account van haar familiewinkel gehackt en nu lijken de kijkcijfers voor De Zwakste Schakel nog verder af te glijden!

Nog slechter dan Gooische Vrouwen

Gisteravond was het opnieuw dramatisch op RTL4. Volgens Stichting Kijkonderzoek keken slechts 145.000 mensen naar De Zwakste Schakel met Bridget Maasland als de kattige host. De quiz werd van stal gehaald nadat herhalingen van Gooische Vrouwen dramatisch scoorden. Maar RTL4 zal zich inmiddels achter de oren krabben want deze kijkcijfers zijn nóg slechter!

Het best scorende programma in dat tijdslot was Op1, goed voor 916.000 kijkers.

De Slimste Mens is de grote winnaar

Sowieso heeft RTL4 een baggermaand qua kijkcijfers, want geen enkel programma haalde de Top 5, zelfs niet tijdens Prime Time! Grote winnaar van de avond was De Slimste Mens met 1,1 miljoen kijkers op NPO1. Hello Goodbye op dezelfde zender scoort zilver met 859.000 kijkers. Uitstel van Executie op RTL4 was ‘goed’ voor 377.000 paar ogen en Paleis voor een Prikkie op SBS6 deed het nog slechter met 325.000 kijkers.

Gelukkig heeft Bridget Maasland ook nog het beter scorende RTL Boulevard. Daarin uitte ze laatst haar verbazing over een “kinderachtige” uitspraak van André Rieu.

Lees verder