Doutzen Kroes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Doutzen Kroes
BN'ersOphefTalkshow

Doutzen Kroes sneert naar Fidan Ekiz: 'Lijkt wel roddelpers!'

|
|

Laatste update:

Het was een pittig gesprek voor Lieke van Lexmond bij talkshow Op1. Waar ze dacht aan te kunnen schuiven voor haar nieuwe film Zwanger & Co, gooide presentatrice Fidan Ekiz het even over een andere boeg. Na het kritische interview steekt goede vriendin Doutzen Kroes Lieke een hart onder de riem. 

Moonsister

Lieke werd even flink aan de tand gevoeld over de edelstenen-situatie, waar ze samen met zus Jetteke neppe edelstenen zou verkopen. De Moonsister scoorde daarvoor nog de hoofdrol in de Nederlandse romcom Zwanger. & Co, die vanaf begin juli in de bioscoop draait. Dat tafelgesprek schoot ook bij Doutzen in het verkeerde keelgat en noemde de interviewster 'roddelpers'. 

Instagram

Ruimte voor een promotiepraatje voor de film zat er niet in. Fidan wilde liever alles weten over de dubieuze edelsteentjes en de visie van Lieke op het coronabeleid, waar ze zich eerder over had uitgelaten. Lieke zat er tijdens het tafelgesprek behoorlijk mee en dat licht ze nog maar al te graag toe op Instagram. ''Gelukkig toch ook nog even 1 minuut over de nieuwe romantische komedie kunnen vertellen bij Op1'', schrijft Lieke bij een foto van de talkshow. 

'Dit noemen ze serieuze journalistiek'

Het regent reacties onder de post van de Moonsister, waaronder die van Doutzen. ''Mega dapper lieverd!'', schrijft het topmodel. ''En dit noemen ze serieuze journalistiek. Leek wel roddelpers!'', waarmee ze sneert naar Fidans tafelmanieren. Het bleef niet alleen bij de reactie van bff Doutzen, want ook Chantal Janzen en Wendy van Dijk probeerden Lieke te troosten. ''Ik ken je alleen maar als een lieve en integere vrouw. Well done!'', schrijft Wendy. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder