Doutzen Kroes

Veronica Superguide logo
Doutzen Kroes

Gemist: Doutzen Kroes over kritiek op haar sexy foto's bij Jinek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Doutzen Kroes mocht aanschuiven bij Jinek om te praten over haar nieuwe YouTube-serie Doutzen Diaries. Het topmodel wil een totaal nieuwe kant van haarzelf laten zien in de serie, maar ook haar kinderen Phyllon en Myllena Mae en haar man Sunnery James zijn te zien in de video’s. Doutzen praatte ook met Eva Jinek over de bakken kritiek die ze soms krijgt voor haar te sexy foto’s en filmpjes.

Doutzen Kroes 8 maanden gefilmd

Voor de nieuwe YouTube-serie wordt Doutzen Kroes met haar gezin al 8 maanden gefilmd. Letterlijk alles komt in beeld om de verschillende kanten van Doutzens leven te tonen. “Ik kom terug van New York Fashion Week, en daarna haal ik mijn kinderen op van school en sta ik weer te koken. Dat is het contrast.”

Doutzen houdt van provoceren

Eva Jinek ging ook in op de sexy foto’s en video’s die Doutzen soms op haar Instagram plaatst. De Friese weet dat moeders niet vaak zo pikant in beeld komen. “Maar dit is echt een kant van mij die ik ontzettend leuk vind om te uiten, af en toe. Ik houd er ook wel van om te provoceren.”

Afgunstige Nederlanders

Opmerkelijk is dat met name Nederlandse fans struikelen over de sexy beelden. “Ik weet van tevoren dat als ik zoiets post, dat mensen erover vallen. En dat zijn over het algemeen wel Nederlanders die hier afgunstig op reageren. Maar ik vind het stiekem ook gewoon leuk om een beetje de grenzen op te zoeken.”

Je kan de hele uitzending van Eva Jinek hier terugkijken. De eerste video van Doutzen Diaries staat vanaf vandaag op YouTube. Wist je trouwens dat Doutzen Kroes ook soms in films speelt, zoals Justice League?

Lees verder