• BN'ers

Donny Roelvink nog niet de oude na ongeluk: 'Maar gaat goede kant op'

Donny Roelvink

Ruim een maand na het ongeluk waarbij hij werd overreden door een Hummer gaat het goed met Donny Roelvink. In gesprek met RTL Boulevard laat de zoon van Dries Roelvink weten dat zijn herstel voorspoedig verloopt

'Gaat de goede kant op'

"Ik ben nog niet helemaal de oude qua kracht, maar trainen en dat soort dingen gaan de goede kant op", vertelt Donny. Hij vertelt verder dat hij al een paar keer op controle is geweest en het er goed uitzag. "Ik heb ook mijn laatste fysio-afspraak een paar dagen geleden gehad. Het is allemaal goed gegaan."

Overreden

De 24-jarige Donny belandde vorige maand in het ziekenhuis nadat hij tijdens het opnemen van een video werd overreden. Donny wilde een fitnessvideo opnemen in de stijl van Ronnie Coleman. Die Amerikaanse bodybuilder loopt in een video met een halter in zijn nek voor een Hummer uit. Tijdens het opnemen van het filmpje drukte de bestuurder van de auto in het geval van Donny echter per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem. 

 

'Voor die jongen was het ook een trauma'

Hoewel het de bedoeling was om het Hummer-filmpje op te nemen voor sociale media, gaat dat vanwege de nare afloop niet gebeuren. "Ik hoef het echt niet te zien. Nooit!", zegt Dries. "Ook de man achter het stuur, een van Donny’s beste vrienden, heeft natuurlijk liever niet dat het naar buiten komt. Voor die jongen was het ook een trauma om Don onder die auto te zien verdwijnen."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Bron: ANP