Donny Roelvink en Dries Roelvink

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Donny Roelvink en Dries Roelvink

Dries Roelvink: filmpje Donny’s ongeluk ‘krijgt nooit iemand onder ogen’

|
|

Laatste update:

Het was even schrikken toen Donny Roelvink enkele weken geleden door een vriend in een Hummer werd overreden. Vader Dries zegt tegen De Telegraaf dat het filmpje van het ongeluk nooit het daglicht zal zien: “Dat filmpje krijgt nooit iemand onder ogen”.

Halter in de nek vs. Hummer

Donny wilde een fitnessvideo opnemen in de stijl van Ronnie Coleman. Die Amerikaanse bodybuilder loopt in een video met een halter in zijn nek voor een Hummer uit. Tijdens het opnemen van het filmpje drukte de bestuurder van de auto in het geval van Donny echter per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem

Wonderbaarlijk herstel

De jongste zoon in huize Roelvink lag na de gebeurtenis zwaargewond in het ziekenhuis. Hij hield er vijf gebroken ribben en een klaplong aan over. Volgens Dries herstelt hij ‘wonderbaarlijk snel’: “Het is allemaal goed afgelopen, de ellende had veel groter kunnen zijn”.

‘Voor die jongen was het ook een trauma’

Hoewel het de bedoeling was om het Hummer-filmpje op te nemen voor sociale media, gaat dat vanwege de nare afloop niet gebeuren. “Ik hoef het echt niet te zien. Nooit!”, zegt Dries. “Ook de man achter het stuur, een van Donny’s beste vrienden, heeft natuurlijk liever niet dat het naar buiten komt. Voor die jongen was het ook een trauma om Don onder die auto te zien verdwijnen.”

Weer in de gym

In zijn Instagram-stories is te zien dat Donny weer rustig begonnen is met trainen in de gym. Hij bedankte zijn volgers laatst op zijn kanaal ook voor alle steun en zegt over zijn herstel: “De meesten kennen mij als iemand die altijd bezig is met fit zijn. Juist daarom zie ik dit ook als een nieuwe uitdaging. De komende weken ligt de focus vooral op mijn herstel en ga ik jullie zoveel mogelijk proberen mee te nemen in deze journey.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder