Julian en Noa Vahle met hun moeder Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Julian en Noa Vahle met hun moeder Linda de Mol

Dochter Linda de Mol tekent tv-contract bij BNNVARA

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het Mol-imperium breidt uit! Noa Vahle, dochter van tv-koningin Linda de Mol, tekent een contract bij BNNVARA.

Dat maakte de 19-jarige Noa gisteren zelf bekend in Zomer met Art op RTL 4, waar ze mocht vertellen over vluchtelingenwerk op Lesbos. Ze treedt niet direct in de voetsporen van mama, maar gaat voor een achter-de-schermen-functie bij de NPO.

Noa Vahle bij BNNVARA

Omroep BNNVARA bevestigde vandaag bij verschillende media dat Noa bij hen aan de slaag gaat als junior producer voor het nieuwe journalistieke platform van documentairemaker Sinan Can. Het gaat om een contract voor bepaalde tijd.

Kinderen van BN’ers

Noa is zeker niet het enige BN’er-kind dat in Hilversum terechtkomt. Wendy van Dijks 19-jarige zoon Sem mocht haar laatst nog toezingen in de live-finale van The Voice (waar erg veel kritiek op kwam). Ook dook hij op als verslaggever in een eigen Shownieuws-item.Noa met haar neef Johnny de Mol:

Komt Noa op tv?

Overigens vertelde Noa gisteren bij Art dat ze voorlopig niet vóór de camera zal verschijnen. Is ze bang dat ze altijd vergeleken zal worden met haar megaberoemde moeder? “Daar ga je niet vanaf komen”, zei ze nuchter. “Ik denk juist dat je kunt laten zien dat je je eigen weg gaat.”Noa’s vader is regisseur Sander Vahle, met wie Linda tot 2007 een relatie had.

Lees verder