Emma Deckers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Emma Deckers

Dochter Daphne Deckers maakt Hollywood-debuut

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Daphne Deckers' dochter Emma zet grote stappen in Hollywood. Ze maakt haar feature film debut - we blijven lekker in die classy Amerikaanse termen - in All About Sex, een soort coming of age-comedy voor AppleTV en Amazon Prime Video.

Daphne maakte zelf ook één keer een Hollywood-klapper mee door haar rolletje in Bond-film Tomorrow Never Dies. Ze laat op Insta weten maar wat trots te zijn op haar 23-jarige dochter die een soort van in haar voetsporen treedt. 

Waar gaat All About Sex over?

Emma, die een tijdje terug opdook in een speciale editie van RTL-hit LEGO Masters, speelt één van de drie hoofdrollen in deze comedy. De film draait om drie vriendinnen in hun mid-twenties die moeten dealen met een, jawel, quarter-life crisis. Het loopt effe allemaal niet zo lekker qua seks, liefde, relaties en werk, maar gelukkig hebben de meiden elkaar om proberen uit te volgen hoe dat werkt, 'volwassen' zijn. Zoals Daphne hierboven al aangaf: we hebben helaas nog geen releasedate voor Nederland.

In goed gezelschap

Emma's Hollywood-debuut komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ze rondde een acteerstudie af op de American Academy of Dramatic Arts in LA. En we kennen best veel oud-studenten van die opleiding. We noemen een Paul Rudd. Een Anna Hathaway. Niet de minsten. Ook legends als Danny DeVito en Robert Redford studeerden hier, dus Emma bevindt zich in heel goed gezelschap.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder