Dit zijn de winnaars van Hunted VIPS!

Vanavond was het weer 50 minuten nagelbijten tijdens de finale van Hunted VIPS. Zou het Sandra Ysbrandy en Sylvana IJsselmuiden, Niels Oosthoek en Mark Baanders en Sjoerd van Ramshorst en Jeroen Stomphorst gelukt zijn om voorgoed uit de handen van de hunters te blijven?

Hunted VIPS
© NPO

De bedoeling van de finale was dat de overgebleven voortvluchtigen het extractiepunt zouden bereiken. Wanneer dat zou lukken, zouden de kandidaten op de eindlocatie zijn en daarmee het spel winnen. Ondanks dat de hunters het volgens de kijkers ‘goed hebben gedaan’, lukte het maar liefst twee duo’s alsnog om te ontsnappen.

De moeder van Niels

Alleen Mark en Niels werden in de finale op de valreep gepakt toen ze voor de tweede keer naar de moeder van Niels moesten voor informatie. Na een bloedstollende laatste vlucht lukte het Sandra en Sylvana, maar ook Sjoerd en Mark, wél om uit de handen van hun achtervolgers te blijven. In een helikopter vlogen ze, tot grote frustratie van de hunters, de overwinning tegenmoet.

'Hartverzakking'

Kijkers hielden het bijna niet meer van de spanning. ”Sjoerd jongen. Je bezorgt Jeroen een hartverzakking. En mij ook.” In tegenstelling tot de finale vorig jaar, die sommige kijkers ongeloofwaardig vonden, viel de ontknoping dit keer wel in de smaak. “Wat een heerlijk seizoen", besluit een kijker. 

De finale van Hunted VIPS is terug te zien op NPO Start.