hunted vips finale extractiepunt

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
hunted vips finale extractiepunt

Winnaars Hunted VIPS bekend; kijkers balen: ‘Ongeloofwaardig’

|
|

Laatste update:

De vlucht van de BN’ers in Hunted VIPS is vanavond tot een einde gekomen. Wie wist er uiteindelijk de volle week uit handen van de opsporingsdiensten te blijven? Wie hebben uiteindelijk het extractiepunt bereikt? We vertellen het je graag!

De finale van Hunted VIPS

De afgelopen weken volgden we in Hunted VIPS een aantal bekende Nederlanders, die op de vlucht waren voor de opsporingsdiensten. Vanavond kwam er een einde aan hun avontuur. Wie o wie wisten het extractiepunt te bereiken? Knap genoeg wisten Nasrdin Dchar, Kalvijn Boerma, en Mingus en Tatum Dagelet de hunters voor te blijven! Alleen Walid Benmbarek werd vlak voor de finish nog gepakt.

'Totaal niet gescript dit programma'

Veel Hunted VIPS-kijkers zijn (net als vorig jaar...) not amused door deze uitkomst. Dat heeft niets te maken met de deelnemers! Kijkers gunden het de BN’ers juist enorm. Ze geloven alleen niet zo dat de hunters door enkel een "gokje" te wagen bij het juiste extractiepunt staan. Dat is wel iets "te toevallig": "Elk seizoen weten ze een manier te vinden om het verklaarbaar te maken dat ze op de extractiepunt te staan. Zo ongeloofwaardig!"

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Hunted VIPS. Even terugblikken op eerdere uitzendingen? Kijkers gingen eerder stuk om Walid en Nasrdin. Daarnaast spraken we met Tatum, die toegaf behoorlijk paranoïde van het programma te zijn geworden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder