Eddy Zoey, Ranking the Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eddy Zoey, Ranking the Stars

Oeps: Deze kandidaten van Ranking The Stars zijn uitgelekt!

|
|

Laatste update:

Eddy Zoëy deed er vandaag nog behoorlijk geheimzinnig over, maar enkele kandidaten van het nieuwe seizoen Ranking The Stars blijven blijkbaar niet zo graag in de schaduw. Zij verklappen namelijk nu zelf dat ze meedoen! 

Pak dus maar snel je pen en papier erbij, want de eerste kandidaten zijn bevestigd.

Deelnemers bevestigd

Met name Patricia Paay en Esmée van Kampen kunnen hun enthousiasme niet voor zich houden. Met een simpel fotootje in het bekende blauw-gele decor bevestigen ze vandaag niet alleen hun eigen deelname, maar ook die van tal van andere BN'ers. Zo flaneert Ferry Doedens op de achtergrond en zijn namen te zien van sterren als (rapper) Donnie, Victoria (Koblenko) en Fatima (Moreira de Melo).

Maxim óf Maxime?

De naam rechtsboven valt nog even te betwijfelen. 'Maxim' kan verwijzen naar de altijd eerlijk RTL Boulevard-verslaggever Maxim Hartman óf Maxim Froger, de zoon van René, maar omdat Ferry Doedens half voor het bordje staat, is onze favoriete realityster Maxime Meiland ook nog een optie. Ze zou daarmee in de voetsporen treden van vaderlief

Nog meer kandidaten

We horen je denken: is dit het totale kandidatenveld? Nee, hoor. Esmée van Kampen deelde via haar Instagram Stories nog wat andere beelden, en ook daar duiken weer wat bekende gezichten op. Zo weten we nu dat ook Shirma Rouse en Gaby Blaaser deelnemen - uiteraard inclusief een glas champagne om de drama wat op te wekken.

Oeps: Deze kandidaten van Ranking The Stars zijn uitgelekt!

Ranking The Stars is vanaf 27 oktober te zien op RTL5. Lees hier wat Paul de Leeuw van zijn opvolger vindt.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder