Rik van de Westelaken in Wie is de Mol? op NPO 1

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westelaken in Wie is de Mol? op NPO 1

Dit zijn de eerste beelden van Wie is de Mol? 2020

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

YES! Molloten, pak jullie notitieblokjes er maar vast bij: de eerste beelden voor Wie is de Mol? 2020 zijn hier! En daar zitten ongetwijfeld weer de nodige verborgen hints in verstopt...

"Mijn hartslag ging echt omhoog, mijn hart zat in mijn keel”, vertelt Leonie ter Braak in een biecht die hoogstwaarschijnlijk uit de eerste aflevering komt. Ook Anita Witzier laat van zich horen. "Je weet niet wat je te wachten staat!"

BN'ers

Naast Anita Witzier en Leonie ter Braak behoren ook Nathan Rutjes, Johan Goossens, Buddy Vedder, Rob Dekay en Miljuschka Witzenhausen tot het deelnemersveld. Jaike Belfor, Claes Iversen en Tina de Bruin doen ook mee, maar zijn nog niet te zien in de video. Hmmm... is dat ook een hint ofzo?! Niets is wat het lijkt..

China

De negen deelnemers én natuurlijk de mol mogen deze editie (opnieuw onder leiding van Rik van de Westelaken) allerlei opdrachten doen in China. Die keuze kwam omroep AVROTROS eerder op de nodige kritiek te staan. Onder meer cabaretier Erik van Muiswinkel liet van zich horen nadat er een bizar martelfilmpje vanuit China opdook. "Het is geen gewoon land: in China worden mensenrechten op grote schaal geschonden en tegenstanders van het regime op grote schaal opgepakt en mishandeld", legde Erik uit. "Maar AVROTROS gaat drie maanden lang vrolijk promotie lopen maken voor dat land."

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari om 20:30 te zien op NPO1.

Lees verder