Dit moet je zien: The Bachelor-kandidaat wijst droomman af en verklaart liefde aan andere kanidate

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit moet je zien: The Bachelor-kandidaat wijst droomman af en verklaart liefde aan andere kanidate

Dit moet je zien: The Bachelor-kandidaat wijst droomman af en verklaart liefde aan andere kanidate

|
|

Laatste update:

Grote kans dat je inmiddels wel bekend bent met het programma The Bachelor. In Amerika is het programma al jaren een kijkcijferhit en ook in Nederland was het programma vorig jaar weer terug op de buis.

In The Bachelor gaat een groep vrouwen de strijd aan om de hand van een begeerlijke, vrijgezelle man. Ze wonen samen in een grote villa, waar wekelijks een rozenceremonie plaatsvindt. De dames die geen roos van The Bachelor ontvangen, worden naar huis gestuurd. Je begrijpt: dat is een recept voor kilo's drama per aflevering. Zo brak de laatste Amerikaanse Bachelor zijn verloving op tv op dramatische wijze af. Het is moeilijk te geloven, maar de Vietnamese versie van The Bachelor spant na deze week de kroon voor het meest dramatische Bachelor-moment.

De liefde gevonden

'The Bachelor Vietnam' veranderde deze week van zoetsappige reality-tv in een verbazingwekkend zooitje drama. Twee vrouwelijke kandidates besloten om er met elkaar vandoor te gaan en de Bachelor in zijn hempie te laten staan. Kandidate Minh Thu had moeite om haar emoties onder controle te houden terwijl ze Bachelor Nguyen Quoc Trung vertelde: "Ik begon aan deze wedstrijd met het doel liefde te vinden. Ik heb de liefde gevonden, maar niet bij jou. Ik ben verliefd op iemand anders." 

Na haar openbaring begon Thu te huilen, waarna ze al snel haar hartendiefje ontmaskerde. Ze gooide zichzelf in de armen van kandidate Truc Nhu, die niet anders kon dan awkward op haar wang kloppen. "Kom met mij mee naar huis", smeekte Minh. 

En hoewel Bachelor Trung zijn uiterste best deed om Truc niet te laten vertrekken, slaagde hij er niet in om de tortelduifjes uit elkaar te krijgen. 

Plottwist!

Maar! Dat is niet waar deze poppenkast eindigt. Nadat de twee dames samen de rozenceremony verlieten, kwam Truc binnen een paar minuten toch weer met hangende pootjes terug. Ze was op het nippertje van gedachten veranderd en wilde tóch blijven strijden om het hart van Bachelor Trung. O wat is liefde toch mooi. En ingewikkeld.

Lees verder