Horror! Dit is hoe Sonic The Hedgehog er in de film uitziet

Door Redactie
Horror! Dit is hoe Sonic The Hedgehog er in de film uitziet

Het was even afwachten, maar eindelijk weten we hoe Sonic The Hedgehog er in de film uitziet. Sonic gaat dit najaar in de bios het avontuur aan wanneer hij op de vlucht slaat omdat de overheid hem gevangen probeert te nemen. 

Abnormale Sonic? 

Begin december werd de eerste poster vrijgegeven via Instagram met een silhouet van hoe Sonic er ongeveer uit gaat zien in de film. Er werden voornamelijk negatieve kritieken geuit op de post. Zo zien de benen van Sonic er nogal menselijk uit, wat vrij gek is voor een personage dat een egel is. Ook heeft hij vrij dunne vingers die een beetje afdoen aan het stoere imago dat Sonic kenmerkt. Twitter ging hier massaal op los en daar zijn enkele pareltjes uit voortgekomen die je onder het insta-bericht kunt bekijken. 

Foto's gelekt

Het bedrijf Hamagani/Carroll Inc. is gespecialiseerd in de entertainmentindustrie en heeft een nieuw portfolio vrijgegeven waarin meer foto's van een volledige Sonic te zien zijn. Het ziet er wel naar uit dat de release niet helemaal in overeenstemming is geweest met Paramount, aangezien de website waar de foto's op gepubliceerd zijn alweer offline is gehaald. Gelukkig was Kotaku er snel bij om jullie toch van beeld te voorzien. Sonic lijkt op het design van de poster, inclusief menselijke benen en dunne vingers. Ook heeft hij een vrij harig gezicht. 

Horror! Dit is hoe Sonic The Hedgehog er in de film uitziet

Sonic zal vanaf 15 november draaien in Nederlandse bioscopen. Durf jij je kinderen mee te nemen?