In oktober op tv: Lubach, Frank Visser en Martien Meialnd

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
In oktober op tv: Lubach, Frank Visser en Martien Meialnd

Dit is er in oktober te zien op tv!

|
|

Laatste update:

Een nieuw programma van Martien Meiland, een nieuw seizoen van Frank Visser: er komen weer ontzettend veel programma's en uitzendingen aan in oktober. Wij hebben de must-see's eruit geplukt en op een rijtje gezet. 

Maandag 1 oktober

Ghost Adventures - 20.30 op SPIKE

Kom alvast in de spooky sferen met het programma Ghost Adventures. Zak Bagans en Aaron Goodwin zoeken plekken op waar geesten de boel terroriseren en gaan op onderzoek uit. Durf jij hierna nog wel alleen te slapen? Anders kun je erna deze 9 beste horrorseries op Netflix nog bekijken!

Donderdag 3 oktober

Midsomer Murders - 21.00 op BBC First

Nu de herfst is begonnen, de regen met bakken uit de hemel valt en de wind weer om onze oren suist is het weer detectivetijd. In het nieuwe seizoen van Midsomer Murders krijgen Barnaby en Winter een assistente: pathaloge Dr. Fleur Perkins. Tijd om nieuwe moorden op te lossen! 

Dit is er in oktober te zien op tv!

Zondag 13 oktober

Zondag met Lubach - 21.10 op NPO 3

Terug van weggeweest: na 11 maanden komt hitprogramma Zondag met Lubach weer op tv. Het nieuws van de week wordt weer op een satirische manier behandeld. Met een heel team achter zich weet Arjen de kijkers mee te trekken in de grappige filmpjes over serieuze onderwerpen. 

Woensdag 16 oktober

Tussen Kunst en Kitsch - 20.35 op NPO 1

Heb jij zelf nou al eens op zolder gekeken? Wie weet zit er wel een grote schat tussen! Het nieuwe seizoen van Tussen Kunst en Kitsch begint in Schiedam en er zitten weer behoorlijk wat kostbare voorwerpen tussen. 

Zaterdag 19 oktober

Sterke Verhalen - 22.05 op NPO 1

De een kan dondersgoed liegen en de ander heeft er iets meer moeite mee. In Sterke Verhalen proberen twee teams, onder leiding van Sanne Wallis de Vries, de waarheid van de leugens te onderscheiden. De gekste verhalen kunnen de waarheid zijn. Maar hoe komt je daar achter? 

Dinsdag 22 oktober

Home Alone - 20.30 op SBS6

Je grootste droom als kind van 10: zelf de regels bepalen! In Home Alone komen deze dromen uit want elke week worden 6 kinderen tussen de 8 en 12 jaar drie dagen lang alleen gelaten. Kunnen ze laten zien dat ze zichzelf kunnen redden? Of is het zelf koken, de was doen en stofzuigen toch iets te veel gevraagd?

Woensdag 23 oktober

Cash or Trash - 20.30 op SBS6

Even een keertje iets anders dan wijnen, wijnen, wijnen. Martien Meiland presenteert hier een show waar hij samen met professionals spullen van mensen gaat taxeren. In het programma Ranking the Stars was Martien al een succes en in Cash or Trash schroomt hij ook niet om zijn mening te laten horen. Geen zorgen, Martien verlaat Chateau Meiland niet omdat hij nu druk is. Huisvriendin Caroline zien we echter niet meer terug in het chateau. 

Donderdag 31 oktober

Mr. Frank Visser rijdt Visite - 20.30 op SBS6

Daar was Frank alweer, om al onze geschillen op te lossen. In Mr. Frank Visser rijdt Visite gaat hij bij de mensen thuis aan om hen juridisch advies te geven. Er komen weer heel wat probleemgevallen langs dus pak je popcorn er maar vast bij. De vorige burenruzie liep nogal uit de hand en we zijn benieuwd of het weer zo ver zal gaan...

Lees verder