Dit is de beste film op tv vanavond: Tropic Thunder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dit is de beste film op tv vanavond: Tropic Thunder

Dit is de beste film op tv vanavond: Tropic Thunder

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Grappen, grollen, explosies, ongegeneerde scheldpartijen, bizarre situaties en idiote drugsdealers: actiecomedy Tropic Thunder heeft het allemaal. Je ziet de film vanavond om 22:20 uur op RTL 7!

Tropic Thunder

Een excentrieke groep acteurs is in de jungle van Zuidoost-Azië een Vietnam-film aan het maken. Tugg Speedman is een uitgerangeerde actieheld met een identiteitscrisis die genoodzaakt is samen te werken met de drugsverslaafde komiek Jeff Portnoy en Oscarwinnaar Kirk Lazarus, die heilig gelooft in extreme vormen van method-acting. Bij elkaar zijn het een stelletje diva’s en de regisseur is het goed zat. Om de film te redden stuurt hij ze de echte jungle in, om ze te laten acteren in erbarmelijke omstandigheden. Natuurlijk gaat dit (op hilarische wijze) goed fout…

Cast & recensie

Als je houdt van supermelige films waarin Hollywood en de ijdelheid van filmsterren op de hak genomen worden, dan zit je gebeiteld. Reken op groteske effecten, prima actiewerk en veel geslaagde grappen. Daarnaast zit de film vol bekende koppen. Ben Stiller speelt Speedman, Matthew McConaughey zijn gestoorde agent, Jack Black speelt Jeff Portnoy en Robert Downey Jr. doet Kirk Lazarus. De show wordt echter gestolen door Tom Cruise, die een hilarische bijrol heeft als psychopathische mediamagnaat Less Grossman.

Veronica Magazine geeft Tropic Thunder vier sterren.

Lees verder