Dit duo gaat Love Island Nederland presenteren

Veronica Superguide logo
Dit duo gaat Love Island Nederland presenteren

Dit duo gaat Love Island Nederland presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Na Ex on the Beach en Temptation Island is er een nieuw eiland vol hitsige mensen om in de gaten te houden! In mei brengt RTL namelijk een Nederlandse versie van Love Island naar de buis, en we weten nu wie de presentatie op zich gaat nemen.

Love Island is wereldwijd retepopulair en heeft al Amerikaanse, Britse en Duitse varianten voortgebracht. De Nederlandse versie past mooi in dat rijtje. Verwacht een beeldschoon eiland met een enorme kast van een villa, waar het straks krioelt van de Nederlandse en Vlaamse singles op zoek naar liefde.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood

De presentatie wordt ook over 2 landen verdeeld, met Viktor Verhulst als Belgische presentator (zoon van Studio-100 en Samson-baas Gert) en Holly Mae Brood als Nederlandse presentatrice. Dit wordt gelijk haar RTL-debuut, maar ze kan de deelnemers zeker het een en ander leren want ze heeft zelf al 2,5 jaar een stabiele relatie.

Dit duo gaat Love Island Nederland presenteren

6 weken vol geflirt

De singles mogen 6 wekenlang op het eiland rondscharrelen en hopen natuurlijk iemands hart te veroveren. Dat van de kijker moet sowieso gebeuren want die heeft flink wat macht in Love Island. Uiteindelijk bepalen wij alleen via stemrondes wie er in de show mag blijven en wie het sterkste koppel van het eiland is.

Love Island start in mei bij RTL 5 en Videoland. Ze zoeken nog deelnemers dus… uhm… hint hint!

Lees verder