Disney onthult releasedatum Toy Story 4

Veronica Superguide logo
Disney onthult releasedatum Toy Story 4

Disney onthult releasedatum Toy Story 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het goede nieuws: er komt een nieuw deel van Toy Story aan. Het betere nieuws: Toy Story 4 komt sneller uit dan je denkt!

Horizon

Het is alweer acht geleden dat Woody en Buzz in de bios te zien waren. Maar er verschijnen binnenkort nieuwe avonturen voor het tweetal aan de horizon. Bijna 25 jaar na hun debuut in Toy Story (1995) komt er een vierde deel uit in de razend populaire Pixar-reeks. We wisten al dit vervolg in de maak was, maar Disney maakte onlangs op Facebook bekend wanneer Toy Story 4 in de bioscopen verschijnt!

Romance

Op de officiële Facebook-pagina van Toy Story is te lezen dat de film al op 21 juni 2019 zal draaien. Het gaat hier natuurlijk om de Amerikaanse releasedatum, maar de Europese première wijkt daar meestal niet enorm van af. Bedenker John Lasseter onthulde in 2015 dat het vierde deel draait rondom de romance tussen cowboy Woody (Tom Hanks) en herderin Bo Peeps (Annie Potts). De regie is in handen van Josh Cooley, die eerder het scenario schreef voor de Pixar-hit Inside Out. We hebben nu dus al iets om naar uit te kijken voor de zomer van 2019!

Lees verder