• BN'ers

Diederik Ebbinge in Isola di Beau: ‘daar heb ik echt spijt van’

Diederik Ebbinge

Onder de Italiaanse zon is Diederik Ebbinge in Isola di Beau bijzonder openhartig tegen Beau van Erven Dorens. De acteur, a.k.a. schoolhoofd Anton, is samen met Matthijs de Ligt als eerste te gast in Sardinië. Wanneer Beau vraagt naar het succes van De Luizenmoeder, blijkt dat Diederik vooral een specifiek ander programma mist...

Geen vijf miljoen, maar driehonderdduizend

"Ik heb na Luizenmoeder natuurlijk Promenade gemaakt, waar geen vijf miljoen maar driehonderdduizend mensen naar keken, wat me geen reet uitmaakt". In 2021 was de satirische culthit voor het laatst op televisie te zien, iets wat Diederik heel erg jammer vindt. "Daar heb ik echt spijt van, dat doet me echt pijn". Op Beau’s vraag of er dan misschien een vervolg komt, lijkt Diederik positief te antwoorden: “dat ga ik nog wel een keer doen ja”. 

Sympathiek

Over Beau’s andere gast, voetbal international Matthijs de Ligt, lijken kijkers het unaniem eens te zijn. Van ‘heerlijk’ tot ‘bescheiden’ tot ‘superleuk’ en ‘sympathiek, alle kijkers zijn dol op Mathijs. ‘Wat is Mathijs toch super leuk en sympathiek, hij loopt niet naast zijn schoenen.’ vindt de ene kijker, een andere geniet ervan hoe puur hij spreekt ‘niet vanuit mediatraining’.  

 

Isola di Bridget Maasland

Isola di Beau is de opvolger van Lago di Beau, waar Beau vorig seizoen zijn gasten naar het Comomeer trok, zien we ze nu in Sardinië. Naast Matthijs en Diederik reizen de komende weken ook John van den Heuvel, Martijn Krabbé, Bridget Maasland, Monica Geuze, Hanna Verboom en Olcay Gulsen naar Beau's zonnige villa.  Ook Hanneke Groenteman ontving een uitnodiging voor Isola di Beau, zij bedankte toen ze hoorde dat Matthijs de Ligt te gast zou zijn. 

Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...
Bericht wordt geladen...

Je ziet Isola di Beau elke zondag om 20.00 uur bij RTL 4.