Deze toptitels heeft Netflix je in april te bieden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze toptitels heeft Netflix je in april te bieden

Deze toptitels heeft Netflix je in april te bieden

|
|

Laatste update:

Lekker het terras op in de eerste echte lentemaand april? Daar heb je weinig tijd voor als je al deze toptitels van Netflix moet gaan bekijken.

Dear White People

Te beginnen met Dear White People. We hoopten namelijk al dat deze serie naar Nederland zou komen. De show is gebaseerd op de film over de overwegend blanke Winchester University, waar gekleurde studentes hun frustraties uiten over de gang van zaken. Dear White People is ontzettend satirisch, maar in de VS zagen veel Netflix’ers de humor van de serie niet in en zetten hun account stop. Seizoen 1 staat vanaf 28 april op Netflix.

Meer series

Maar er is meer op seriegebied. Veel meer. Wat denk je van The Get Down seizoen 2 (7 april) Het derde seizoen van Better Call Saul (vanaf 11 april elke week een nieuwe aflevering) en het derde seizoen van Fargo (vanaf 20 april elke week een nieuwe aflevering)? Kun je niet wachten tot april, dan kun je eind maart al genieten van nieuwe afleveringen van Designated Survivor (29 maart) en Riverdale (31 maart).

Netflix Original Films

Er is ook ruimte voor nieuwe Netflix Original Films. Een echte aanrader is Sand Castle, een film over een groep Amerikaanse soldaten in het begin van de oorlog in Irak (21 april). Ook Sandy Wexler (14 april), Win It All (7 april) en hé, een bekende naam: De 100-jarige Man Die Uit Het Raam Klom En Verdween (25 april) zijn nieuw.

Lees verder