Dionne Stax

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dionne Stax
BN'ersTV

Déze presentatrice volgt Dionne Stax op in DNA Onbekend

|
|

Laatste update:

DNA Onbekend heeft een nieuwe presentator! Acteur, MolTalk-bekendheid en zangeres Marlijn Weerdenburg volgt Dionne Stax op.

Dat vertelt Marlijn tegen het AD. AVROTROS moest op zoek naar een nieuw gezicht nu Dionne Stax bij Omroep MAX zit.

Marlijn over DNA Onbekend

Marlijn voelt een link met DNA Onbekend, het af en toe best wel heftige familie-programma. "Het feit dat ik weet wie mijn ouders en grootouders zijn, geeft mij houvast in het leven. Ik snap uit welke puzzelstukjes ik besta. Ik zie de overeenkomsten en ken de verhalen van de vorige generaties. Vanuit die basis kon ik mijn persoonlijkheid verder ontwikkelen", legt ze uit. Willen weten van wie je afstamt is volgens haar een "groot en belangrijk thema". "Dit programma kan levens van mensen veranderen. Ik wist gelijk dat ik daaraan mee wilde werken."

Marlijn Weerdenburg

MolTalk

Marlijn mag voor AVROTROS ook gewoon het populaire Wie is de Mol?-napraatprogramma MolTalk blijven presenteren. Dat is nog niet alles: in augustus staat ze samen met Frits Sissing op het podium voor de kick-offs van De Musical Awards.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder