dna onbekend dionne stax liberto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
dna onbekend dionne stax liberto

‘Heftige’ DNA Onbekend laat kijkers verward achter: ‘Ingewikkeld’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

DNA Onbekend stond vanavond in het teken van Liberto. Is zijn vader wel zijn vader? En is zijn moeder wel zijn moeder? Of is zijn zus eigenlijk zijn moeder? De kijkers vinden het een heftig en ingewikkeld verhaal: "Ik snap het niet meer."

'Vragen, vragen, vragen'

DNA-programma’s blijven hot! Zo was er vanavond heel wat te doen om DNA Onbekend. Kijkers maakten kennis met de 80-jarige Liberto. Hij leeft al zijn leven lang met grote twijfels: is zijn vader Piet wel zijn biologische vader? En is zijn moeder Anna wel zijn moeder? Of is Liberto eigenlijk de zoon van zijn vader en zijn zus Annie? In dat geval zou er dus sprake geweest zijn van incest. Het is een heftig én ingewikkeld verhaal, dat de kijkers behoorlijk in verwarring achterlaat:

(On)duidelijkheid in DNA Onbekend

DNA-testen met zijn broer Sjef en de zoons van zijn overleden zus Annie moeten Liberto duidelijkheid geven. De veelbesproken Dionne Stax komt met de resultaten. Uit de test blijkt dat Annie gelukkig niet zijn moeder is. Wel blijkt Liberto een andere vader dan zijn broer Sjef te hebben. Een optie die hij niet uitsloot, maar nu toch wel als een verrassing komt: “Dat is wel een hele schok.” Wie zijn vader dan wel zou kunnen zijn, weet Liberto niet: “Dan loopt het spoor dood, helaas. Dan zijn ze toch met een heel groot geheim overleden.” Alhoewel Liberto de uitslag wel een beetje “onbevredigend” vindt, kan hij nu wel verder.

Even terugblikken op een eerdere DNA Onbekend-uitzending? Kun je je Henk en Lynda nog herinneren? Hun uitslag liet de kijkers eerder opgelucht achter.

DNA Onbekend is elke dinsdag rond 20:30 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder