Daenerys Targaryen van Game of Thrones naakt met een draak op haar schouder

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daenerys Targaryen van Game of Thrones naakt met een draak op haar schouder

Deze Game of Thrones afleveringen moet je voor seizoen 8 terugkijken

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Game of Thrones seizoen 8 start maandag 15 april en het wachten begint onverdraagzaam te worden! Gelukkig schiet Bryan Cogman, Schrijver voor de HBO-serie, te hulp met een lijst afleveringen die je absoluut moet kijken voor je aan het ijzingwekkende laatste seizoen kunt beginnen.

Cogman is niet zomaar een schrijver: samen met showrunners David Benioff en Dan Weiss is hij de enige die al vanaf aflevering 1 scripts voor Game of Thrones pent. Hij kent Westeros dus van noord tot zuid!

De beste Game of Thrones afleveringen

Nu kan je natuurlijk alle 7 seizoenen van Game of Thrones achter elkaar kijken en maandagavond met wallen ter grootte van de Afsluitdijk aan GoT seizoen 8 beginnen. Óf je kijkt deze 21 afleveringen die Cogman als favorieten bestempelt. Tevens geven ze een goede indicatie van wat we van de laatste 6 afleveringen kunnen verwachten.

Check hier de hele lijst:

Seizoen 1: Episode 1, 2, 9 & 10

Seizoen 2: Episode 3, 6 & 9

Seizoen 3: Episode 3, 4, 5 & 9

Seizoen 4: Episode 6, 8 & 10

Seizoen 5: Episode 8

Seizoen 6: Episode 5, 9 & 10      

Seizoen 7: Episode 3, 4 & 7

Als je meer wil weten over waarom Cogman deze afleveringen heeft gekozen, kun je dat lezen op Entertainment Weekly. Maar eigenlijk is het leuker om ze gewoon terug te kijken en de absolute hoogtepunten van Game of Thrones opnieuw te ervaren!

Nog meer Game of Thrones

Game of Thrones seizoen 8 start maandag 15 april en kan je in Nederland kijken via Ziggo. Het is het laatste seizoen van de A Song of Ice and Fire-verhaallijn, al heeft HBO inmiddels een prequelserie aangekondigd. Voor John Snow en Daenerys Targaryen houdt het dit jaar op, maar van Westeros zijn we nog niet af!

Lees verder