Deze films en series verschijnen in september op Netflix - Part I

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Deze films en series verschijnen in september op Netflix - Part I

Deze films en series verschijnen in september op Netflix - Part I

|
|

Laatste update:

Vakantie voorbij; hup, weer aan het werk! Na gedane arbeid is het in september reuzelekker om op de bank te hangen met het nieuwe Netflix-aanbod. De komende weken krijg je een overdaad aan Marvel-films, het laatste seizoen Once Upon A Time én Pixars Coco!

Films

Thor: Ragnarok

De vanouds stramme Thor (Chris Hemsworth) wordt door regisseur Taika Waititi van een campy, spectaculair sausje voorzien! Thor: Ragnarok is vanaf 7 september beschikbaar.

Marvel Madness!

September is sowieso Marvel-maand bij Netflix! Op 1 september zie je Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña en Michael Douglas in de komische superheldenfilm Ant-Man.

Op dezelfde dag is het (weer) tijd voor Captain America: The First Avenger, The Avengers, Age of Ultron én Iron Man 2 en 3. Als je er elke dag eentje kijkt, ben je precies bij om Thor: Ragnarok mee te pikken.

The Mummy(‘s)

Op 1 september verschijnen ook de inmiddels klassieke avonturenfilms rond Brendan Fraser: The Mummy, The Mummy Returns én Tomb Of The Dragon Emperor. Niet alle scènes hebben de tand des tijds helaas goed doorstaan... Check deze bespottelijke animatie van The Rock, uit The Mummy Returns. Pijnlijk!

Coco

Op het gebied van animatie hoeft Pixar maar weinig concurrentie te dulden (en zeker niet van The Mummy Returns, dus). Het vorig jaar verschenen Coco is een muzikale reis door het Land der Doden. Coco won de Oscar voor Beste Animatiefilm én die voor Beste Lied. Het Pixar-juweeltje is vanaf 14 september te zien.

Series

Iron Fist

Het eerste seizoen van Iron Fist was niet echt geslaagd, maar Danny Rand (Finn Jones) krijgt gelukkig een tweede kans. Achter de schermen werd de serie totaal op de schop genomen, en de trailer voor het tweede seizoen ziet er zéér behoorlijk uit! Kan Iron Fist zich revancheren? Je ziet het vanaf 7 september.

Once Upon A Time

Het zevende (en laatste) seizoen van de moderne sprookjesserie Once Upon A Time is vanaf 1 september te zien. Krijgen de Boze Koningin, Kapitein Haak en Repelsteeltje alsnog een vrolijk einde? Hoewel de serie na het zesde seizoen min of meer gereboot werd, keren oud-castleden terug om Once Upon A Time af te sluiten.

Atypical

De comedy Atypical was vorig jaar een behoorlijk succes in Nederland. De serie, over de licht autistische Sam die zich door het leven slaat, werd hier als een speer bekeken. We zien hoe het verder gaat op 7 september.

Deze selectie geldt overigens tot en met 15 september. We zijn benieuwd wat Netflix de tweede helft van de maand voor ons in petto heeft... Binnenkort meer!

Lees verder