de 12 van schouwendam, the Hunger games, the nice guys

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
de 12 van schouwendam, the Hunger games, the nice guys

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wekelijks komen er weer nieuwe films en series op Videoland te staan! Afgelopen week waren dat onder andere The Hunger Games, De 12 van Schouwendam en meer!

Series

De 12 van Schouwendam

In dit tweede deel van de hitserie De 12 van Oldenheim focussen we op een nieuw dorp: Schouwendam! Sinds 1995 zijn twee scholieren spoorloos verdwenen, maar dan komt er een mysterieuze vreemdeling in het dorp. Hij lijkt meer te weten dan hij beweert en al gauw vallen er meer slachtoffers. Valt het drama nog op te lossen? 

Verder zijn er geen series toegevoegd afgelopen week, maar er staan alsnog héle goede op de streamingdienst. Bekijk hier de 10 beste series op Videoland.

Films

The Hunger Games 

Yes! De bekende The Hunger Games-films staan allemaal op Videoland. Katniss Everdeen woont in District 12, en ze moet meedoen aan de Hongerspelen. Daar moeten jongeren elkaar uitmoorden voor eeuwige roem. Hoe gaat ze dit overleven? Bekijk ook deze 15 feitjes die je nog niet wist over The Hunger Games.

Shame 

Brandon zijn leven lijkt helemaal op orde, maar hij kampt met een seksverslaving. Niemand weet ervan af en hij heeft er nog nooit problemen mee gehad, totdat zijn zus onverwachts bij hem op de stoep staat. De ellende begint... 

Hotel de Grote L

Samen met zijn 3 zussen moet Kos, na het overlijden van hun vader, het familiehotel aan zee runnen. Ze krijgen te maken met geldproblemen en er is nog maar 1 oplossing: Kos moet als jongen meedoen aan de Miss Beach verkiezing. Dat probeert hij te combineren met zijn grote passie voor voetbal en dat is niet zo makkelijk als het lijkt. Al helemaal niet als het meisje van je dromen vanaf de zijlijn staat toe te kijken.

The Nice Guys 

Deze film met Ryan Gosling en Russell Crowe speelt zich af in de jaren '70. De twee proberen de verdwijning van een meisje op te lossen. De zaak wordt al snel in verband gelegd met de dood van een pornoster. Naarmate ze dichter bij de waarheid komen, merken ze dat ze met grotere problemen te maken hebben dan ze dachten. Ryan Gosling is binnenkort misschien te zien in Thor 4!

Her Magical Christmas

Als je een kerstfilm zoekt, moet je op Videoland kijken. De streamingdienst staat inmiddels vol met titels om in de sfeer te komen, onder andere Her Magical Christmas. Marie is helemaal klaar met kerst totdat ze haar knappe buurman, Nate, ontmoet. Daar wil ze de feestdagen wel mee doorbrengen! Discussies op het werk zitten de liefde echter in de weg. Lukt het haar nog om Nate's hart te veroveren? 

Lees verder