Expeditie Robinson, Videoland, finale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson, Videoland, finale

Deze Expeditie Robinson-kandidate is al bijna 7 maanden zwanger

|
|

Laatste update:

De 28-jarige kandidate Natassia Van Kerkvoorde uit het huidige seizoen Expeditie Robinson: Nederland vs België onthulde gisteren op Instagram dat ze een kindje verwacht. "Na lang wachten willen we naar buiten komen met dit voor ons wonderlijke nieuws", zo schreef ze bij de foto.

En dat ze haar zwangerschap lang heeft verzwegen, blijkt wel uit de uitgerekende datum. "Wij tellen af tot juni 2020 om dit kleintje eindelijk te mogen ontmoeten", zo schrijft Natassia erbij. De Expeditie Robinson-kandidate, die vlak voor de samensmelting het spel moest verlaten, heeft een relatie met de bekende Vlaamse chef-kok Wout Bru (51). Hij heeft al een 20-jarige zoon en een 19-jarige dochter uit een eerder huwelijk.

Deze Expeditie Robinson-kandidate is al bijna 7 maanden zwanger

Expeditie Robinson

Het huidige seizoen van Expeditie Robinson, dat in Nederland exclusief via Videoland te zien is, leeft een stuk minder op social media dan de VIP-editie. Kijkers noemden het op het begin nog 'kinderachtig' en belachelijk' en dat terwijl Nederlanders toch zo hadden gehoopt op een seizoen zonder al teveel bondjes, maar met sterke proeven en het echte 'Nederland vs België'-gevoel. Op 30 april is de finale te zien.

Expeditie Robinson: Nederland vs België is iedere donderdag om 20:30 uur te zien via Videoland.

Lees verder