Expeditie Robinson, Videoland, finale

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Expeditie Robinson, Videoland, finale

Dít is wanneer de finale van Expeditie Robinson: NL vs België te zien is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het reguliere seizoen van Expeditie Robinson wordt meestal op televisie uitgerekt over vier maanden. De vraag was of dat met de Videoland-editie Expeditie Robinson: NL vs BE ook zou gebeuren. Daar hebben we nu een antwoord op gekregen. 

Op Instagram laat Videoland weten dat er nog 10 afleveringen aankomen van Expeditie Robinson: NL vs België. De finale zal daarom op 30 april te zien zijn. Nog even te gaan dus.

Eerste kritiek

Inmiddels staan er vijf afleveringen op Videoland (en volgt de zesde uitzending morgen). We weten uiteraard niet hoe goed de serie op Videoland wordt bekeken, maar we weten wel dat de eerste aflevering behoorlijk wat kritiek kreeg. Wij dachten nog dat elementen als onbekende Nederlanders, keiharde proeven en Nederland tegen België wel in de smaak zouden vallen, maar toch was er weer commentaar. Dit keer zorgde het 'stereotiepe' denken van sommige kandidaten voor ergernis

Lachwekkend

Gelukkig viel er tijdens de eerste aflevering nog wel wat te lachen. Er werd namelijk een klein typfoutje gemaakt door de makers... onbedoeld of bedoeld. Maar de uitspraak van deze kandidaat werd gelijk heel anders geïnterpreteerd. Had jij hem al eerder gespot?

Expeditie Robinson: NL vs België is iedere donderdagavond om 20:30 uur te zien via Videoland.

Lees verder