• NPO
  • Heel Holland Bakt

Déze deelnemer moest de Heel Holland Bakt-tent verlaten!

Heel Holland Bakt-kandidaten

De finale van Heel Holland Bakt komt snel dichterbij en de goede kandidaten worden nu gescheiden van de toppers… Déze thuisbakker kreeg zaterdagavond een klap van de molen!

Juliaan deed het prima in deze jaargang van Heel Holland Bakt. Hij bevond zich lange tijd in de middenmoot, en kon prima mee. Lange tijd leek Marieke er zaterdagavond uit te vliegen, tot aan de laatste opdracht. Juliaans ‘Gewiekste Dessert’, soezen in de vorm van een molen, zag er prima uit maar was volgens Robèrt te vettig. ‘Je soezen zijn vettig!’, het zál je maar gezegd worden.

Juliaan Heel Holland Bakt
© NPO 1

Ook Janny vond de molen niet echt een toetje, maar zó zwaar dat het bijna een lunchgerecht werd.

Jury Heel Holland Bakt
© NPO 1

Genadeklap van de molen

Marieke herpakte zich juist in de laatste opdracht waardoor Juliaan op het nippertje verloor. Een béétje pech dus, maar het was een kwestie van tijd. Zeinab en Enzo zijn hard op weg naar de finale, en wie er verder nog meegaat líjkt een formaliteit. Enzo werd twee keer ‘meesterbakker’ en Zeinab haalde gisteren zelfs haar derde gouden speldje!

Op Instagram laat Juliaan weten dat hij zijn deelname aan HHB ‘een geweldige tijd vond, met een heleboel nieuwe vrienden.’ Volgende week zien we de halve finale, waarin Zeinab, Enzo, Tom én Marieke bepalen wie er naar de grote finale gaat.

Je ziet Heel Holland Bakt elke zaterdagavond op NPO 1, vanaf 20.25 uur. Juliaan keert vanavond weer even terug in de napraatshow Doorbakken, vanaf 22.15 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Better Call Saul, Roar en The Kardashians. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.