Frank Evenblij presenteert De Verraders Halloween

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Frank Evenblij presenteert De Verraders Halloween
De Verraders

Oeps! Déze BN’er verklapt deelname aan ‘heftig seizoen’ De Verraders

|
|

Laatste update:

Dit najaar verschijnt er weer een nieuwe editie van de spannende spelshow De Verraders! Eén van de deelnemers heeft zichzelf per ongeluk al… verraden. Het gaat om presentatrice Gwen van Poorten.

Gwen, bekend van o.a. Spuiten en Slikken, vertelde dit in de podcast van Arie Boomsma. Arie en Gwen spraken over mediteren, en de presentatrice vertelde dat ze dit het afgelopen jaar veel gedaan heeft. ‘Ik heb meegedaan aan een programma waarin ik mentaal onwijs op de proef ben gesteld. Ik heb meegedaan aan De Verraders.’

Heftig nieuw seizoen De Verraders

In de podcast vertelt ze óók dat de nieuwe Halloween-special van De Verraders behoorlijk pittig is. ‘Je zegt tegen jezelf: dit is een spelletje, maar je stapt in een andere wereld.’

De nieuwe special op Videoland wordt gepresenteerd door Frank Evenblij, die één van de beste kandidaten van het afgelopen seizoen was. Wie er voor de rest meedoet aan de De Verraders Halloween-special is nog niet bekendgemaakt, maar er circuleren al wel een paar geruchten. Naast Gwen zouden o.a. Frits Wester, Dave Roelvink en Bobbi Eden meedoen.

Je ziet De Verraders Halloween vanaf 27 oktober op Videoland. Dagelijks verschijnt er een nieuwe aflevering.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder