wie is de mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
wie is de mol

Deze BN’er ging exit in Wie is de Mol?: 'Ik hou van de Mol'

|
|

Laatste update:

De finale van Wie is de Mol? komt er bijna aan, maar niet voordat er weer een BN'er het veld moet ruimen. Wie dat deze week is, lees je hier.

Spoilers voor de Wie is de Mol?-aflevering van vanavond

En toen waren er nog vier BN'ers in Wie is de Mol?. De eerste opdracht voor dit miniteam was deze week gelijk een bizarre: de straten van Gjirokastër moesten namelijk met zo veel mogelijk tapijten worden bekleed. Hoe minder er binnen 45 minuten tijd van de straat te zien was, hoe meer geld er naar de pot ging.

Deze BN’er ging exit in Wie is de Mol?: 'Ik hou van de Mol'

Het eindresultaat werd een kleurrijk geheel en veel voorbijgangers hielpen de BN'ers met de opdracht. Uiteindelijk ging er 445 euro naar de Wie is de Mol?-pot, waar het team erg blij mee was. De tweede opdracht vond plaats in de havens, waar het vierkoppige teams vragen moest beantwoorden.

Waardeloze keuze

De antwoorden op de vragen werden gelinkt aan gigantische containers in de haven, die daarop in een bepaalde volgorde moesten worden verplaatst. Aan het eind moest een container worden aangewezen door Everon en Thomas, die kozen voor de container waar Kim-Lian over had gezegd dat-ie waardeloos was. Wat de container inderdaad ook was: er stond niets in. Al met al een tegenvaller voor het team.

Deze BN’er ging exit in Wie is de Mol?: 'Ik hou van de Mol'

Op de step

Tijdens de derde opdracht moesten er met metaaldetectors onderdelen van steps bij elkaar worden gevonden op het strand. Het lukte de kandidaten om binnen de tijd en buiten adem de opdracht goed te volbrengen, ze wonnen daarmee 500 euro. Net als elke aflevering eindigde het met een vragenlijst over de Mol.

Wie moest Wie is de Mol? verlaten?

De BN'er die weg moest was... Thomas van Luyn. "Jullie mogen drie seconden lang sip kijken als ik wegloop en dan in juichen uitbarsten", grapte hij nog. Maar blij waren Everon, Fresia en Kim-Lian inderdaad.

"Ik heb er vrede mee. Ik dacht al vier, vijf executies dat ik eruit zou gaan", vertelde de columnist tegen Rik. Het meest had hij genoten van de opdrachten. "Maar ook het optrekken met de groep, het kletsen met elkaar en intiem worden met elkaar." Hij had niet verwacht dat de groep het zo mooi met elkaar zou hebben. "Ik hou van de Mol", besloot hij. "Zonder te weten wie het is."

Deze BN’er ging exit in Wie is de Mol?: 'Ik hou van de Mol'

Kijkers die Thomas als Mol hadden genoteerd baalden, maar er waren er ook heel veel die zijn sympathieke verschijning zouden missen.

Wist je dat de grote finale van Wie is de Mol? weer in de bios te zien is? Daar lees je hier meer over.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder