Deze BN'ers gaan naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

Veronica Superguide logo
Deze BN'ers gaan naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

Deze BN'ers gaan naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Presentator Dennis Weening heeft in RTL Boulevard de eerste namen bekendgemaakt van de BN'ers die straks naakt rondlopen in Adam Zkt. Eva VIPS.

Adam Zkt. Eva VIPS

Presentatrice Nicolette Kluijver legde haar werkzaamheden onlangs per direct stil toen ze de schrik van haar leven kreeg. Het voorstadium van longkanker dat bij haar geconstateerd is heeft gelukkig geen uitzaaiingen, maar Dennis Weening neemt voorlopig de presentatie van Adam Zkt. Eva over. Vandaag maakte Dennis bij RTL Boulevard bekend welke BN'ers uit de kleren gaan voor de aanstaande VIP-versie van het datingprogramma waarin singles elkaar naakt ontmoeten op een tropisch eiland.

"Het zit er natuurlijk dik in dat we meer kandidaten uit de reality- en talentenhoek gaan zien dan uit de halls of fame van de Tweede Kamer het Gouden Televizier-Ring Gala", voorspelden we twee weken geleden toen het programma voor het eerst werd aangekondigd. We zitten er tot nu toe niet ver vanaf: Chaira Borderslee, Cassius en Sterretje zijn de eerste namen. Chaira is een musicalster, Cassius zit in de Nederlandse boyband B-Brave en Sterretje is bekend van de realitysoap Oh Oh Cherso.

Olympische medailles

Dennis Weening noemt het stoer dat de BN’ers het aandurven om naakt voor de camera te verschijnen. Het is nog even een geheim wie de andere BN’ers zijn. Hun namen worden vrijdag bekendgemaakt. Volgens Dennis zit er een bekende sporter bij. “Iemand met veel olympische medailles”, zei hij. We zijn benieuwd!

Heleen van Royen, ook aanwezig bij RTL Boulevard, zei niet geïnteresseerd te zijn in een deelname. Nadat de presentatoren en andere gasten vol ongeloof reageerden, gaf Heleen een verklaring. “Jij laat toch alles zien”, was een van de reacties, doelend op het feit dat ze ooit haar alles onthullende selfies liet veilen. “Maar dan heb ik alles zelf in de hand”, wierp ze tegen. “Als ik iets laat zien, dan kies ik zelf de hoek, de belichting. Alles.”

Lees verder