Déze BN'er was Miss Sea Ocean in Make Up Your Mind

rtl 4 make up your mind

De tweede drag queen van vanavond verbaasde vriend en vijand door in een fantastische outift in paars en groen het podium te beklimmen van Make Up Your Mind... Deze dame was niemand minder dan... radio-DJ Frank Dane die zijn opwachting maakte in de show van RTL 4. 

 

'Kijkt zo lief' 

Frank Dane was Miss Sea Ocean in Make Up Your Mind. Het panel was in volle bewondering, vooral omdat deze dame "zo lief kijkt." Met name Loretta Schrijver is groot fan van deze queen. Wil je de hele aflevering zien van 'Make Up Your Mind'? Ga dan naar Videoland.

Eénmalig naar wekelijks

Dat een dragqueen meer is dan een man in een jurk werd vorig jaar al duidelijk tijdens de eenmalige special van Make Up Your Mind. 25 bekende Nederlanders laten zich in het eerste volledige seizoen van Make Up Your Mind omtoveren tot dragqueen. Daar zitten volgens presentator Carlo Boszhard "veel goede namen" tussen, zegt hij in een persbericht.Dit keer gaan er niet acht, maar vijfentwintig BN’ers schuil achter de dikke lagen maquillage. Maar welke bekende mannen gaan er de komende weken hooggehakt en vers gelakt de catwalk op?

'Spectaculair en verrassend!' 

"Dit seizoen wordt niet alleen spectaculair en verrassend - het draagt door de veelzijdigheid van iedereen die meedoet ook bij aan het omarmen van elke versie van jezelf", zegt Carlo. "Doordat Peter R. de Vries vorig jaar zo dapper was, hebben we ontzettend veel goede namen bereid gevonden om mee te doen dit jaar."

Dé onthullingen... 

Heel tof: deze aflevering deed de eerste vrouwelijke deelnemer mee aan Make Up Your Mind. Verder was het optreden van déze BN'er  een miljoen waard in Make Up Your Mind... En wié had gedacht dat deze acteur het kon "flikken" om zo'n performance te geven? 

Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 9 april om 21.35 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Moon Knight, Het jaar van Fortuyn en Ice Age: Adventures of Buck Wild. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.