wie is de mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
wie is de mol

Deze BN'er moest Wie is de Mol? verlaten!

|
|

Laatste update:

Een onverwachte exit deze keer in Wie is de Mol?. Deze aflevering was sowieso extra spannend. Onder andere omdat er meerdere troeven in het spel kwamen, zoals de zwarte vrijstelling die alle jokers en andere vrijstellingen waardeloos maakte.

Hila mocht het geld van de tweede opdracht – een potje lasergamen – bewaren en kreeg daarbij het aanbod om voor geld uit de pot haar kans op een zwarte vrijstelling te vergroten. Ze zette 1500 euro in en bemachtigde daarmee inderdaad haar zwarte troef. Dat betekende wel dat alle troeven van alle andere kandidaten van Wie is de Mol? waardeloos werden.

Deze BN'er moest Wie is de Mol? verlaten!

Extra zuur voor de afvaller

Voor de afvaller van deze week was de exit extra zuur, want deze kandidaat had in het 'duel' – de naam van de derde opdracht – voor extra geld in de pot gezorgd. Tijdens deze derde opdracht konden twee deelnemers via een zogenaamde 'vrijstellingroute' kiezen voor vrijstelling voor allebei, jokers of geld voor de pot. De nieuwste afvaller koos voor die laatste optie.

Deze BN'er moest Wie is de Mol? verlaten!

Deze BN'er moest eruit

Welmoed Sijtsma kreeg een rood scherm te zien en moest het Wie is de Mol?-avontuur voortijdig verlaten. De presentatrice vond haar deelname “prachtig”. “Ik vond het een supermooi avontuur. Echt leuke dingen gedaan en leuke, lieve mensen ontmoet. En ik vond het jammer dat het is afgelopen, echt jammer.”

Ook Welmoed kreeg, net als haar voorgangers, een brief van de Mol waarmee ze werd uitgenodigd voor de ontmaskering. Kijkers baalden ook als stekkers om deze exit, al was het maar omdat heel veel van hen dachten dat Welmoed de Mol was!

Deze BN'er moest Wie is de Mol? verlaten!

Welmoed vond haar deelname aan Wie is de Mol? “prachtig”. “Ik vond het een supermooi avontuur. Echt leuke dingen gedaan en leuke, lieve mensen ontmoet. En ik vond het jammer dat het is afgelopen, echt jammer." Ook Welmoed kreeg, net als haar voorgangers, een brief van de Mol waarmee ze werd uitgenodigd voor de ontmaskering

Mocht je niet iedereen kennen: dit zijn alle kandidaten van dit nieuwe seizoen.

Wie is de Mol? is elke zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO 1 via AVROTROS.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder