Kiefer Sutherland in Designated Survivor

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kiefer Sutherland in Designated Survivor

Designated Survivor overleeft het niet. Meerdere series door Netflix stopgezet

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

President Kiefer Sutherland heeft zijn ontslagbrief ontvangen van Netflix. De streamingzender heeft 3 seizoenen van Designated Survivor maar zag een vierde seizoen niet zitten. Ook de animatieserie Tuca & Bertie krijgt geen nieuw seizoen van ome Netflix.

Geen redding van Netflix

Het is de tweede keer dat de spannende thriller Designated Survivor gecanceld is. Amerikaanse zender ABC zond de eerste 2 seizoenen uit maar wilde de portemonnee niet trekken voor een derde seizoen. Op het laatste moment speelde Netflix de reddende engel en gaf het productieteam opdracht het derde seizoen exclusief voor hen te maken. Een vierde seizoen zit er echter niet in. Lucifer kreeg onlangs nog wel een nieuw seizoen van Netflix.

President van Amerika

In Designated Survivor speelt Kiefer Sutherland een low level kabinetslid van de Amerikaanse president, die tijdens de State of the Union als enige een bomaanslag overleeft. Met de president en al zijn opvolgers in één klap weggevaagd, ziet Sutherland zichzelf plotseling leider worden van het hele land.

Tuca & Bertie

Designated Survivor blijft op Netflix beschikbaar

Iets vrolijker is de animatieserie Tuca & Bertie, over 2 30-jarige vrouwen met vogelhoofden ingesproken door Tiffany Hadish en Ali Wong. Ook deze serie krijgt geen vervolg en in een statement bedankt Netflix de makers en acteurs van beide series. Netflix belooft ook dat beide series nog jaren toegankelijk blijven voor streaming. We hebben trouwens ook een lijst van Netflix-series die perfect zijn voor de zomer.

Lees verder