Dennis Storm

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Dennis Storm

Dennis Storm vindt leven zonder tv-carrière 'heel lekker'

|
|

Laatste update:

Dennis Storm vertelde afgelopen woensdag in Pauw dat hij meer geniet van het leven nu hij niet meer in de schijnwerpers staat. Hij woont inmiddels deels op Bali, waar hij veel relaxter leeft. "Ik vind die vrijheid gewoon heel lekker." 

Ongemakkelijk

Dennis Storm heeft genoeg ervaring maar om bij Pauw op tv te komen, voelt voor hem toch onwennig. Na zijn werk bij BNN, waar hij Try Before You Die, Proefkonijnen en Spuiten en Slikken presenteerde, is Dennis gestopt met zijn televisiecarrière"Ik wilde meer tijd voor de dingen die ik deed: fotograferen en schrijven en andere dingen die ik leuk vond. De laatste twee seizoenen merkte ik dat al. Ik vond de reizen en collega's leuk maar ik had geen plezier meer in presenteren."

Do it together!

Inmiddels woont Dennis Storm deels op Bali en deels in Nederland, waar hij een wat relaxter leventje leidt als meubelmaker. Zijn nieuwe boek DIT: Do It Together verschijnt deze maand. Hij is niet de enige BN'er die momenteel bezig is met schrijven, ook Jandino bracht deze maand zijn eigen boek uit

Lees verder