het perfecte plaatje 2022 groepsfoto

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
het perfecte plaatje 2022 groepsfoto
BN'ersRTLTV

Deelnemers nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje bekendgemaakt

|
|

Laatste update:

Dit najaar kun je op RTL 4 terecht voor een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje! Zojuist zijn de tien deelnemende BN’ers onthuld. We zetten ze op een rijtje.

Nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

De dag na de finale van Het Perfecte Plaatje in Argentinië, maakt RTL Boulevard bekend wie er meedoen aan het aankomende reguliere seizoen. De tien BN’ers die RTL wist te strikken, zijn: komiek Najib Amhali, stylist Maik de Boer, actrice Tina de Bruin, zangeres Bente Fokkens, documentairemaakster Linda Hakeboom, actrice Inge Ipenburg, acteur Edwin Jonker, presentatrice Geraldine Kemper, zangeres Trijntje Oosterhuis en programmamaker Filemon Wesselink.

Tien enthousiaste BN'ers

RTL blijkt een groep enthousiaste hobbyfotografen gestrikt te hebben voor Het Perfecte Plaatje! Maik geeft bijvoorbeeld aan het programma ‘al vanaf dag één gevolgd te hebben’. Hij is daarom ook superblij nu zelf mee te mogen doen. Dat geldt eigenlijk voor alle kandidaten, zo hebben Trijntje, Edwin en Linda veel zin om een keer heel iets anders te doen. Daarnaast geven Inge en Filemon aan al een beetje bekend te zijn met fotografie.

Ook bij het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje is de presentatie in handen van Tijl Beckand. Ook de jury blijft met fotografen William Rutten en Cynthia Boll onveranderd. 

Tot slot nog even terugblikken op Het Perfecte Plaatje in Argentinië? In dat extra seizoen gaf Babette van Veen zich bloot en maakte Jochem van Gelder een heel bijzondere foto

De opnames van het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. Het Perfecte Plaatje is komend najaar te zien bij RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder