Deadpool-regisseur Tim Miller gestrikt voor nieuwe Terminator-film

Veronica Superguide logo
Deadpool-regisseur Tim Miller gestrikt voor nieuwe Terminator-film

Deadpool-regisseur Tim Miller gestrikt voor nieuwe Terminator-film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De geruchten gingen al langer, maar nu is het officieel: Deadpool-regisseur Tim Miller zal de volgende Terminator-film voor zijn rekening nemen!

Samenwerking

Niemand minder dan Tim Miller zal de regie op zich nemen in het volgende deel van de Terminator-reeks. Al sind januari gonst de naam van de Deadpool-regisseur rond, maar deze week werd onthuld dat de deal rond is. In een uitnodiging voor een speciale vertoning van Terminator 2: Judgment Day 3D stond namelijk dat de voorstelling vooraf zou worden gegaan door een gesprek tussen James Cameron en Tim Miller. Onderwerp van gesprek: hun samenwerking voor de volgende Terminator-film!

Moordmachine

Volgens veel fans was Terminator 2: Judgment Day de laatste echt geslaagde Terminator-film. Door matige delen als Salvation en Genisys raakte de serie behoorlijk in het slop. Maar met Tim Miller in de regiestoel gloort er weer hoop voor de populaire sciencefictionserie. James Cameron zal het nieuwe deel produceren. Als klap op de vuurpijl zal Arnold Schwarzenegger ook weer te zien zijn als de niet te stoppen moordmachine uit de toekomst!

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Terminator-film in de bioscopen zal verschijnen.

Lees verder