De Villa flopt! Kijkers haken af door te ordinaire deelnemers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Villa flopt! Kijkers haken af door te ordinaire deelnemers

De Villa flopt! Kijkers haken af door te ordinaire deelnemers

|
|

Laatste update:

De Villa trapte gisteravond af op RTL 5 en… is een enorme flop! Volgens Stichting KijkOnderzoek keken een schamele 137.000 mensen naar de eerste aflevering van het datingprogramma, waarin een computer bepaalt welke singles het beste bij elkaar passen. Op Twitter maakt De Villa wel flink wat los bij de kijkers, maar niet op de manier dat RTL 5 had gehoopt. Velen zeggen nooit meer naar het programma te willen kijken…

De Villa wordt afgemaakt op Twitter

Het is niet de eerste keer dat De Villa flopt. Het concept stamt uit 2011, toen het ook zeer zwakke kijkcijfers haalde. Maar met de populariteit van Temptation Island en Ex on the Beach, zou je verwachten dat De Villa in 2019 makkelijk scoren zou zijn toch? Nou niet dus, zelfs de ervaren RTL 5-kijkers vinden de deelnemers te ordinair. Bekijk de tweets hieronder maar.

Te ordinair voor Temptation Island

Te plat voor Temptation Island-fans?! Dat is wel heel erg. In De Villa worden singles doormiddel van een computer aan elkaar gekoppeld. De locatie is (je verwacht het niet!) een luxe villa, dus zelfs als je single blijft, dan heb je nog steeds een lekkere vakantie. RTL worstelt met nog meer shows die de kijkers enorm haten, want ze haalden recent nog Het Spijt Me van de buis.

Roxanne, Maja, Rachelle en Julia waren in de eerste aflevering te zien en die laatste ontplofte al gauw tegen Steve en schold hem de huid vol. Verder was er vooral heel veel feesten en gezuip te zien. Check het fragment hieronder.

De Villa is elke woensdagavond om 20.30 uur te zien op RTL 5, gevolgd door Jan Houdt Hoop dat ook geflopt is.

Lees verder