De verschrikkelijkste huwelijken op televisie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De verschrikkelijkste huwelijken op televisie

De verschrikkelijkste huwelijken op televisie

|
|

Laatste update:

Dagelijks beloven mensen elkaar eeuwige trouw, en gaan ze het huwelijksavontuur lachend tegemoet! Deze stellen begonnen waarschijnlijk ook zo, maar dat liep toch anders...

In Married At First Sight besloten alle deelnemende stellen er een punt achter te zetten. Deze bruiden en bruidegommen hadden dat ook beter kunnen doen…

Frank en April

Revolutionary Road

Frank (Leonardo DiCaprio) en April (Kate Winslet) Wheeler hadden eigenlijk het beste uit elkaar kunnen gaan, voordat hun huwelijksleven een regelrechte hel werd. Ergens hebben ze nog wel liefde voor elkaar, waardoor ze blijven aanmodderen tot het helemaal misgaat. Tranen!

Het huwelijk van regisseur Sam Mendes en hoofdrolspeelster Kate Winslet viel vrij snel na het maken van Revolutionary Road ook uit elkaar; alsof de duvel ermee speelde!

Ernest en Madeline

Death Becomes Her

Ernest (Bruce Willis) verlaat zijn vrouw Madeline (Meryl Streep) als haar rivale (en Ernests ex-verloofde!) Helen (Goldie Hawn) er nog steeds erg jong uit blijkt te zien. De eeuwige jeugd is echter het gevolg van een toverdrankje, en Helen is daardoor ook onsterfelijk geworden. Als Madeline verhaal komt halen, proberen Helen en Ernest haar te vermoorden.

Madeline heeft stiekem óók van het toverdrankje gedronken! Aangezien de dames elkaar niet kunnen doden, proberen ze Ernest gevangen te zetten, zodat hij hun lichamen altijd kan repareren. Dit ziet hij zelf niet zo zitten, en hij verdwijnt als een dief in de nacht.

Al en Peggy

Married With Children

Na Al Bundy’s (Ed O’Neill) sportcarrière op de middelbare school, zit er weinig meer in het vat voor hem. Zijn baan betaalt slecht, en wát hij verdient geeft zijn vrouw Peggy (Katey Sagal) uit aan rotzooi. Daarnaast kleineert ze hem voortdurend, hoewel Al zelf ook niet voor de poes is. Zelfs de hond heeft geen respect voor de familie waar hij bij inwoont!

Married With Children was elf seizoen lang een aardige hit voor Fox. Later zouden we Ed O’Neill terugzien als Jay Pritchett, de pater familias in Modern Family. In dat personage zien we ook het een en ander van Al Bundy terug.

Sybil en Basil Fawlty

Fawlty Towers

Basil Fawlty (John Cleese) probeert een hotel te runnen, en wordt daarbij geholpen door zijn vrouw Sybil (Prunella Scales). Zij trouwde hem alleen maar vanwege zijn hogere status, en de twee haten elkaar hartstochtelijk. 

Gelukkig voor de kijkers is Basil waarschijnlijk te bang om een scheiding aan te vragen! Hoewel? We hebben al lang niets meer van ze gehoord!

Lees verder