Vincent, Sis en Maarten van Rossem, NTR

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Vincent, Sis en Maarten van Rossem, NTR

De Van Rossems komen weer op tv!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maarten van Rossum komt weer even uit zijn De slimste mens-stoel voor de opnames van Hier zijn de Van Rossems. In dit zevende seizoen maakt hij samen met zijn zus Sis en broer Vincent weer zes nieuwe steden onveilig. 

Nijmegen, Kampen, Apeldoorn, Schiedam, Assen en Utrecht; houd je inwoners binnen, want de Van Rossems komen eraan! 

Leren over de stad

Voordat dit olijke trio de steden bezoekt, moeten ze eerst aan de slag. Dit NTR-programma draait namelijk om kennis en dat komt natuurlijk niet zomaar in hun hoofd. Maarten vertelt tijdens de opnames alles over de geschiedenis, kunsthistorica Sis over de geschiedenis van de kunst en Vincent zal de kijker verblijden met zijn kennis over de stad als expert op het gebied van architectuur. Ze trappen dit seizoen af in Assen. 

Kritiek van Sis

Het is overigens opvallend dat het zevende seizoen eraan komt. Eerder gaf Sis van Rossem nog aan dat ze geen ja meer zou zeggen tegen een vervolg. Ze was immers woest, omdat de productie zoveel knipte in haar opmerkingen dat mensen zich afvroegen of ze niet dementerend was. "Ik heb geen enkele behoefte om aan zo'n onbenullig, oppervlakkig programma mee te doen", waren haar duidelijke woorden. Maar de enthousiaste reacties van de kijkers bleken blijkbaar overtuigend genoeg!

De eerste aflevering is op zaterdag 8 mei om 20.30 uur te zien op NPO2. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder