De trailer voor de All You Need is Love-film is hier!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De trailer voor de All You Need is Love-film is hier!

De trailer voor de All You Need is Love-film is hier!

|
|

Laatste update:

De trailer voor de grootste Nederlandse Romcom van het jaar is hier! je hoeft geen box office-expert te zijn om te voorspellen dat ‘All You Need is Love’ dé kerstfilm van 2018 wordt. Deze film heeft alles in zich om een heel groot succes te worden: Een romantische komedie vol sterren, volgens de formule van ‘Alles is Liefde’ en ‘Love Actually’, gebaseerd op een razend populair tv-programma, en dan ook nog afkomstig van Will Koopman, de regisseuse van Gooische Vrouwen. Kassa!

Waar is Dr. Love?

Robert Ten Brink-fans moeten we teleurstellen, want de presentator van het gelijknamige programma speelt niet de hoofdrol in deze film. Die is weggelegd voor Fedja van Huêt, wiens personage Dr. Love dan wel weer gebaseerd is op Ten Brink. Deze liefdesdokter knijpt er echter vlak voor de grote kerstaflevering tussenuit, waarna de crew van het programma op zoek gaat naar een nieuwe presentator.

Spijt

Ook Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer zijn te zien in grote rollen, die gebaseerd zijn op een beroemde aflevering van All You Need Is Love uit de jaren negentig. Hierin wees een meisje een jongen af voor een volle concertzaal. Nu probeert het programma ze jaren later alsnog bij elkaar te brengen. Uit de trailer wordt al duidelijk dat Pheifer’s personage spijt heeft van haar afwijzing.

All You Need Is Every Famous Actor and Actress Out There

Verder wordt de film één groot “wie-is-wie?” van de Nederlandse filmwereld anno 2018, met rollen voor onder meer Bracha van Doesburgh, Rop Verheijen, Frank Lammers, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Eva Laurenssen, Peter Blok, Loes Haverkort, Tina de Bruin, Jasha Rudge én Diederik Ebbinge. En dan zijn we er vast nog een paar vergeten. Ook duiken er tal van BN'ers op in cameo’s en kleine rolletjes.

‘All You Need Is Love’ is vanaf 06 december te zien in de bioscopen.

Lees verder